dilluns, 25 d’octubre del 2010

Activitats infantils

ACTIVITATS PER ALS INFANTS

HORA DEL CONTE

Activitat destinada als infants que es realitza dos cops al mes, el segon i quart dijous a les 18h. a la sala d'actes Josep M. Anglada de la biblioteca.



AUDICIONS MUSICALS PER A INFANTS

Periodicament la biblioteca realitza audicions musicals adreçades als infants, les audicions les realitza la violoncelista Eva Curtó.

Currículum

Eva Curtó i Martí, violoncel

Nascuda a Bordeus, començà els estudis de violoncel al Conservatori Nacional d’aquesta ciutat amb E. Peclard, amb el qual va obtenir la Médalle d’Or de violoncel. També té el de música de cambra amb el guiatge dels professors P.Doukan, P. Lefebvre i J.M. Lamothe. L’any 1994 finalitza els seus estudis i obté la Médalle d’Honneur à l’Unanimité de la ville de Bordeaux en totes dues modalitats.
Completa la seva formació a Suïssa amb A. Goutier-Eicher i R. Pidoux a París, i rep classes magistrals de música de cambra amb el quartet Turner, i de música barroca amb H. Reyne entre d’altres.
Ha estat solista de l’Orchestre Français des Jeunes sota la direcció d'A. Krivine, I. Stern i M. Janowski i entre el 1994 i el 1999 forma part de l’Orchestre National du Capitole de Toulouse, sota la direcció de M. Plasson; de l’Orchestre Nationalde Bordeaux Aquitaine, sota la direcció de A. Lombard, i H. Graff i de l’Ensemble de Musique Nouvelle, sota la direcció de M. fusté-Lambezat.



PRIMERES PARAULES EN ANGLÈS

A partir del 2011, la biblioteca té previst realitzar periòdicament unes sessions de primeres paraules en anglès adreçades als infants.

BIBLIOPISCINA
Cada any durant el mes de juliol totes les tardes al solàrium de la piscina municipal trobareu contes, revistes, “llibres lleugers i frescos”, tot per passar un bona estona a la fresca o prenent el sol!.


RIPIJOC

Cada any per Nadal a Ripoll es realitza el Saló infantil “Ripijoc”, lloc on la biblioteca posa a disposició dels usuaris un espai informal amb contes i revistes per als nens i nenes, pares i mares, on també realitza dues sessions de l'hora del conte.